Sidhuvudbild

Kvinnofrukost

Kvinnofrukost.jpg Vårens Kvinnofrukostar 2020.
Unna dig en trivsam

Lördagsmorgon!

Kl 9.00 -11.00

För många kvinnor har det blivit tradition att några lördagar varje år gå till Marieborgskyrkan för att börja dagen med att äta en god frukost, träffa vänner och samtidigt lyssna till ett intressant föredrag.
Vi samlas kl 9 för att äta från den uppdukade frukostbuffén. Efter att ha njutit av vad buffén har att erbjuda är det dags för dagens gäst att ta över. Kvinnofrukosten avslutas omkring kl 11. Någon föranmälan behöver inte göras.

25 januari Karin Andrae Bittner, som arbetar i Brottsofferjouren Västervik, Vimmerbyoch Hultsfred, besöker oss för att berätta om hur jouren arbetar för att hjälpa brottsoffer, som många gånger står helt utanför annan hjälp från samhället.

29 februari På skottdagens morgon kommer vi att få njuta av lättsam och glad musik, som framförs av några aktiva ur föreningen Durspelssmederna. De är en durspelande förening med säte i Ankarsrum.

28 mars Till vårens sista kvinnofrukost får vi passande nog besök av Karin Englund från Interflorabutiken ”Ett strå vassare” i Västervik. Hon kommer att ge oss inspiration till vårens och påskens blommor.

Allt detta för endast 80 kr

Vi försöker att hålla ett så varierat utbud av föredrag som möjligt och tar gärna emot förslag på medverkande gäster.

Frukostarna arrangeras i samarbete med studieförbundet Bilda.

Hjärtligt välkommen!

Entréavgift inklusive stor frukost 80kr.

Margaretha Gustafsson, Carin Gillsjö, Anna Alne och Gunilla Lindbom