Sidhuvudbild

Kvinnofrukost

Kvinnofrukost.jpg programblad länk klicka på länken nedan

Kvinnfrukost våren 2020Unna dig en trivsam
lördagsmorgon!


Kl 9.00 -11.00

Alla kvinnor, yngre och äldre, är hjärtligt välkomna att börja lördagarna med att äta god frukost, få möjlighet att träffa nya och gamla vänner samt lyssna till ett intressant föredrag eller härlig musik.

Vi samlas kl 9 för att äta från den uppdukade frukostbuffén. Efter att ha njutit av maten är det dags för dagens gäst/gäster att ta över. Allt detta för endast 80 kr! Föranmälan behöver inte göras. Kvinnofrukosten avslutas omkring kl 11.
Vi försöker att hålla ett varierat utbud av föredrag och tar gärna emot förslag på medverkande gäster.

Frukostarna arrangeras i samarbete med studieförbundet Bilda

25 januari Karin Andrae Bittner, som arbetar i Brottsofferjouren Västervik, Vimmerbyoch Hultsfred, besöker oss för att berätta om hur jouren arbetar för att hjälpa brottsoffer, som många gånger står helt utanför annan hjälp från samhället.

29 februari På skottdagens morgon kommer vi att få njuta av lättsam och glad musik, som framförs av några aktiva ur föreningen Durspelssmederna. De är en durspelande förening med säte i Ankarsrum.

28 mars Till vårens sista kvinnofrukost får vi passande nog besök av Karin Englund från Interflorabutiken ”Ett strå vassare” i Västervik. Hon kommer att ge oss inspiration till vårens och påskens blommor.

Allt detta för endast 80 kr

Vi försöker att hålla ett så varierat utbud av föredrag som möjligt och tar gärna emot förslag på medverkande gäster.

Frukostarna arrangeras i samarbete med studieförbundet Bilda.

Hjärtligt välkommen!

Entréavgift inklusive stor frukost 80kr.

Margaretha Gustafsson, Carin Gillsjö, Anna Alne och Gunilla Lindbom